Pagina 1 van 28 >>>

Nieuwsoverzicht (een greep uit onze werkzaamheden...)


 • 15-09-2020

  Toezicht op naleving Corona maatregelen bij IVA Driebergen

  Sinds enige weken verzorgen wij op de campus van IVA Driebergen diensten die zijn gericht op toezicht van de naleving van Coronamaatregelen. Met de inzet van een aantal medewerkers iedere schooldag houden wij toezicht op zowel de afstand onderling als op naleving van de gedragscodes op de terreinen van deze International Business School.


 • 03-09-2020

  Veiliger werken met een app

  De verkeersregelaars van “De Verkeersregelaars Centrale”/ “VKRC” kunnen sinds begin juni elektronische veiligheidswaarschuwingen versturen aan weggebruikers. De verkeersregelaars die aan het werk zijn op de weg kunnen via een app op hun smartphone een melding doorgeven welke onmiddellijk met de veiligheidswaarschuwing “hulpverleningsdienst” via de verkeersinformatie bij de weggebruiker terecht komt. Weggebruikers worden daardoor geattendeerd op naderend gevaar of hinder voordat zij de plaats van een incident bereiken. Het systeem voor de verspreiding van veiligheidswaarschuwingen wordt geleverd door het bedrijf Flister in Almere. De zogenaamde Flister PRO App is inmiddels door al onze verkeersregelaars op de mobiele telefoon geïnstalleerd. De waarschuwingen via Flister hebben volgens de gebruikers merkbaar effect, vooral bij incidenten zonder file. Het naderend verkeer is beter voorbereid en daardoor beheerster en zijn de snelheden van het verkeer lager. Flister wordt in Nederland ook gebruikt door ambulances, weginspecteurs van Rijkswaterstaat en andere hulpverleners. Met het gebruik van de app (Die de meldingen doorgeeft aan o.a. Flitsmeister, Waze en TomTom) hoopt “De Verkeersregelaar Centrale” bij te kunnen dragen aan een extra veilige werkomgeving voor de medewerkers


 • 03-09-2020

  Toezicht bij wildobservatieplaats

  In opdracht van Staatsbosbeheer zal "De Verkeersregelaars Centrale" toezichthouders inzetten bij een wildobservatieplaats op de Veluwe. Gedurende de bronsttijd van enkele weken zullen tussen de 4000 en 5000 bezoekers de locatie bezoeken nadat ze vooraf een plek gereserveerd hebben. De taak van onze medewerkers is zorg dragen voor ordentelijk verloop en naleving van de Corona-maatregelen.


 • 25-08-2020

  Uitbreiding diensten

  Na een goed gesprek met opdrachtgever bij langdurig bouwproject overeenstemming bereikt over uitbreiding aantal medewerkers combinatiefunctie portier/verkeersbegeleiding voor komende 15 maanden.


 • 13-08-2020

  Volle klas van 8 personen geslaagd voor cursus

  Alle cursisten hebben na het theorie examen het tweedaagse praktijkgedeelte afgesloten met het slagen voor de cursus Beroepsverkeersregelaar. Deze cursus verzorgen wij zowel bij ons op kantoor als In Company voor het theoretische deel en uiteraard op een goedgekeurde kruising voor het praktische deel en het examen in aanwezigheid van een gedelegeerde van Politie. Één van de cursisten heeft hierover spontaan melding gemaakt.


 • 11-08-2020

  Diversiteit in dienstverlening

  Al ruim een maand iedere dag Toezicht bij Bosbad Putten op naleving reglement i.v.m. Corona en nog enkele weken te gaan. Wij kunnen naast verkeersregelaars ook toezichthouders inzetten, zoals wij dat doen bij andere stranden en recreatiegebieden in een aantal gemeenten in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.


 • 11-08-2020

  De Verkeersregelaars Centrale in het Nieuws

  Leuk artikel in de speciale bijlage van het Noordhollands Dagblad van onze collega Martin Cornelisse. Met dank aan de verslaggever Mark Minnema en Studio Kastermans voor de fotografie.


 • 25-07-2020

  Diensten Fiscaal Parkeercontroleur hervat

  Na enkele maanden geen inzet vanwege de Coronacrisis zijn wij al weer enige weken actief ter ondersteuning van de BOAs en Handhavers bij een gemeente in Midden Nederland. Voor die gemeente doen wij al enige jaren de inzet van Fiscaal Parkeercontroleurs, die naheffingen mogen uitschrijven indien niet betaald is in vergunningsgebieden dan wel gebieden waar betaald parkeren is ingevoerd. De diensten worden afwisselend enkele dagen per week uitgevoerd en zijn nodig gebleken.


 • 17-07-2020

  1e fase bouwproject Multi Functionele Accomodatie gereed

  De eerste fase van bouwwerkzaamheden MFA Voorn te Utrecht zit er op en nu even een paar weken tijdens de bouwvak geen inzet. De afgelopen maanden hebben wij Verkeersregelaars ingezet voor de volgende werkzaamheden: • Begeleiden van bouwtransporten vanaf de openbare doorgaande route via de bouwweg; • Het dichtzetten van de oversteekplaats voor kinderen over de bouwweg bij transporten en er op toezien dat tijdens schooltijden bij transporten er zich geen kinderen op de bouwweg bevinden; • Er voor zorg dragen dat bij brand e.d. de bouwweg voor bouwtransport wordt afgesloten zodat de oversteekplaats open is t.b.v. de ontruiming van de school ter plaatse. Dit werd meermaals ook geoefend. Na de bouwvak worden de werkzaamheden en onze inzet voortgezet.


 • 11-07-2020

  Naleving Corona maatregelen zwembaden

  Vanaf 13 juli 2020 verzorgen wij de inzet van toezichthouders dagelijks en in de weekenden gedurende meerdere weken op een locatie van een binnen- en buitenbad. Deze medewerkers zullen binnen en buiten toezicht houden op de naleving van de Corona-maatregelen op een gezaghebbende en ook communicatieve wijze. Ook bij warm weer is het niet toegestaan dat zij zelf het bad in duiken, maar scherp toezicht houden uiteraard.


 • Pagina 1 van 28 >>>